24 augustus 2023

Versterking door samenwerking bij AKOR!

Al 40 jaar werkt Gerard Baan aan Kleinbouw en Retail projecten. Op de gelijknamige afdeling is de diversiteit in werkzaamheden en vooral in bouwwensen van klanten leuk. Naast grote merken zoals McDonalds, Lidl, KFC en Cottonclub, werken we met onze afdeling ook voor particulieren, kleine verbouwingen zoals een keuken of grotere renovatieprojecten. “Recentelijk nog, hebben we een pracht van een oude boerderij volledig gerenoveerd.  Maar ook werkzaamheden voor woningcorporaties en MKB-bedrijven zoals een Mercedes showroom horen bij onze taken.

Sinds jaar en dag verbouwt hij met z’n team de Dirk van den Broek supermarkten. “Elke keer weer een mooie klus.”, zegt hij zelf. “Onze afdeling doet regelmatig grote verbouwingen en AKOR Vastgoedbeheer verzorgt de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden voor de ‘rode super’.”

“Het interessante is dat kleine klussen soms uitgroeien tot grote verbouwprojecten, en andersom leiden grote verbouwingen vaak tot kleinere klusjes.” Stelt Gerard. Projecten zoals bijvoorbeeld het ombouwen van kassaparken naar zelfscankassa's, welke te groot zijn voor routineonderhoud, maar te klein voor een volledige verbouwing, is een mooi voorbeeld waar de twee AKOR-afdelingen elkaar versterken. “Samenwerking tussen twee specialistische afdelingen binnen het bedrijf, dat is iets van de laatste jaren, en dat maakt het werk nog leuker”.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Dat geldt voor AKOR maar zeker ook voor de afdeling van Gerard, Kleinbouw en Retail. Houd jij van afwisseling, verschillende klanten en een divers team? Dan is Kleinbouw en Retail iets voor jou.

We zoeken in dit team een Werkvoorbereider. Heb jij hierin ervaring of wil je het vak leren (net als Nando)? Waag het eens en solliciteer direct of bel recruiter Jolande voor de mogelijkheden!

Een kijkje achter de schermen?

Koers Update