23 januari 2023

Het werkplezier is in 15 jaar niet veranderd.

AKOR is voor Frank Derksen inmiddels vertrouwd terrein. Al 15 jaar is hij werkzaam bij de organisatie. Elke dag gaat hij met veel plezier naar het werk. Lol en plezier maken is bij AKOR belangrijk. Dat wordt binnen het bedrijf aangemoedigd.

HOBBY'S & TIJDVERDRIJF, OOK BINNEN AKOR 

Frank vertelt met veel passie over 25 jaar waterpolo, de cap heeft de laatste tijd plaats gemaakt voor de hardloopschoenen. Sinds een paar jaar kan Frank zijn hardloopskills ook testen met team AKOR. Elk jaar doet AKOR meet met de bedrijvenloop van de Rijsserbergloop. Andere hobby’s zijn: Klussen (geen grote projecten meer), darten, Formule 1 kijken, biertjes drinken met vrienden. Allemaal tijdverdrijven waar ook binnen AKOR ruimte voor is. Darten in de pauzes, een biertje drinken bij een voetbalwedstrijd die we samen bezoeken of met collega’s van Vastgoedbeheer een Oktoberfeest organiseren.

VAN METSELAAR NAAR SERVICEKLUSSEN

“Toen ik 15 jaar geleden moest stoppen met metselen kon ik na het afronden van een MBO-opleiding bij AKOR komen werken. Op de ‘’service en onderhoud afdeling’' mocht ik samen met Gerard Baan diverse opdrachtgevers ontzorgen van kleine serviceklussen. In de 15 jaar dat ik bij AKOR werk is er best wel wat veranderd. De ‘’service en onderhoud’’ afdeling is inmiddels een zelfstandig bedrijfsonderdeel genaamd AKOR Vastgoedbeheer geworden.”

SPECIALISEREN DOOR GROEI 

Al die tijd kon Frank zich blijven ontwikkelen. Doordat AKOR groeit zijn er mogelijkheden gekomen om te specialiseren. Zo was Frank heel lang ‘chef bedrijfskleding’.  Dat was een leuke bijeenkomst verteld hij: ‘omdat je dan met bijna alle collega’s in contact komt’. Nu is het moment daar dat de bestellingen online gaan verlopen. Dat geeft weer ruimte voor andere ontwikkelpunten.  

NOG STEEDS SCHIK ERIN

Frank gaat nog steeds met heel veel plezier naar zijn werk. AKOR Vastgoedbeheer is de B.V. binnen de AKOR groep waar zijn taken liggen, daar regelt Frank dagelijks de servicebonnen voor vele woningen in Nederland. Op onze vestiging hebben we veel lol en plezier. Samen proberen we de klanten te ontzorgen. Het is mooi dat we de bewoners tevreden kunnen stellen als we weer iets voor ze hebben opgelost. Dat lukt niet zonder onze servicemonteurs!  We hebben bij AKOR een mooie club collega’s en ik ben gezegend met het werk wat ik mag doen!

OOK WERKEN BIJ AKOR?

Spreekt het verhaal van Frank je aan en ben jij ook opzoek naar vertrouwd terrein? Bij AKOR kunnen we zulke mensen goed gebruiken! Bekijk hier onze actuele vacatures en solliciteer.

Een kijkje achter de schermen?

Koers Update