9 februari 2023

Niet binnen je comfort zone maar altijd interessant, AKOR internationaal.

Richard Voortman heeft diverse werken in het buitenland gedraaid. Spannend is het woord wat hierbij past vertelt hij. In alle opzichten: “Projecten in het buitenland zijn niet iets binnen de comfort zone zeg maar. Maar het is altijd weer interessant. Je hebt te maken met een compleet nieuwe omgeving en je moet je weg weten te vinden in buitenlandse wetgeving”.

Je kent het wel; Fransen in Frankrijk, Duitsers in Duitsland, Spanjaarden in Spanje. De omgang met mensen in een ander land is elke keer weer anders. Dat merk je al als je op vakantie bent. Als je werkt in het buitenland merk je dat nog veel meer, want dan zijn de contacten veel intensiever. Ruimbaan voor leren, ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken. Zo kun je werken voor AKOR Internationaal wel samenvatten.

Richard heeft veel werken in het buitenland gedaan voor AKOR. De eerste keer werd hij naar Innsbruck gestuurd om een aantal ontwerppunten in te meten. Hoe hij er moest komen mocht hij zelf weten. “Ik in mijn gebrekkige Duits, geen idee wat me te wachten stond, op pad” verteld Richard. “Spannend maar ook heel gaaf en op z’n AKORs: Gewoon aanpakken en eraan beginnen. Dan komt het altijd goed”. En dat blijkt, een prachtige Primark is opgeleverd, een mooie tijd daar in de bergen en voor AKOR een succesvol project. “Ik kijk er nog steeds met een glimlach op terug”, besluit hij.

Lijkt het jou wat om ervaring op te doen in het buitenland? We hebben verschillende vacatures bij AKOR Internationaal.
Waag het eens en solliciteer direct of bel recruiter Jolande voor de mogelijkheden

Een kijkje achter de schermen?

Koers Update