Bouwkundig Tekenaar/Modelleur (Rijssen)

Ben jij als Tekenaar/Modelleur helemaal in je element?
Kennen Autocad en Revit geen geheimen voor jou?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • een vaste en verantwoordelijke functie binnen een bevlogen team van bouwkundigen
  • het optimaal inzetten van jouw specialistische kennis als tekenaar/modelleur
  • een veelzijdige rol met daarbinnen de vrijheid om je eigen werk in te delen
  • mogelijkheden tot (persoonlijke) ontwikkeling
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Lobke Nekkers (HR Manager) op 0548 – 515 615 of app naar 06 – 207 12 107. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie naar vacature@akor.nl.

Als Tekenaar/Modelleur zorg je voor een optimale ondersteuning bij diverse projectteams. Dit zal je nooit vervelen! Elke projectteam is anders. Elke bouw is anders en uniek. In die veelzijdigheid zit jouw uitdaging.

Als dé Tekenaar/Modelleur binnen AKOR ben jij een specialist. Je hebt veel kennis van Autocad en Revit. Dit gebruik je om ontwerpen uit te werken en het maken van werktekeningen. Je werkt zelf een TO uit tot een niveau dat uitvoeringstechnisch gereed is. Vanaf dat moment kunnen jouw collega’s op de bouw werken vanaf de door jou gemaakte tekening. Daarnaast heb je kennis van de BIM-methodiek. Je wisselt zelfstandig gegevens uit met diverse projectpartners en weet deze correct te verwerken. Jouw werkzaamheden voer je uit op kantoor, maar bijvoorbeeld ook op de projectlocatie. Jij vormt de spil van het project, de verbinding tussen werkvoorbereiding en uitvoering.

  • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting Bouwkunde
  • kennis van Autocad en Revit is een must
  • je hebt kennis van de BIM-methodiek
  • ervaring is gewenst, maar ben je een starter, nodigen we je ook uit om te reageren
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Gert-Jan Voortman
Gert-Jan VoortmanCalculator
Over de details van het project overleg ik vaak met de bouwkundig tekenaar/modelleur.
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Dankzij de de BIM-deskundigheid van de bouwtekenaar worden veel problemen op de bouw al van tevoren getackeld. Daar ben ik als projectleider heel blij mee!
Rudy Notkamp
Rudy NotkampWerkvoorbereider
Vanuit AKOR Rijssen werken we samen aan projecten door het hele land. Dat betekent in de praktijk veel afwisseling in je werkweek!

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!