Calculator (Rijssen)

Weet jij een project in een vroeg stadium al te overzien?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou. Ben je een starter? Aarzel niet en reageer, hierin kunnen we diverse mogelijkheden bieden.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • een vaste en afwisselende functie binnen een enthousiast team
  • vrijheid binnen je functie om eigen keuzes te maken
  • gelegenheid om de functie in te kleden als een startersfunctie
  • mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling
  • uitstekende voorwaarden met daarbij een telefoon en laptop

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op 0548 – 515 615 of app naar 06 – 207 12 107. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie naar vacature@akor.nl.

Als calculator calculeer je voor diverse projecten. Dit richt zich met name op bestaande bouw, zoals transformaties, renovaties en restauraties. Je bent direct vanaf het begin betrokken bij de plannen. Je denkt mee over hoe iets gebouwd kan worden en vertaalt dit uitstekend naar een goede begroting. Je werkt in een hecht en professioneel team van calculatoren. Je werkt ook nauw samen met diverse andere collega’s waaronder inkoop, planvoorbereiding, projectleiding en directie.

Ook tijdens de bouw blijf je volop betrokken bij het project. Je houdt je bezig met kostenbewaking, maar bijvoorbeeld ook met de verrekening van meer- en minderwerk. Het komt regelmatig voor dat je ook naar de bouwlocatie toe gaat. Zo kan je een goede opname maken en weet je een bouwkundig vraagstuk snel te doorzien. Je deinst er niet voor terug om meerdere projecten tegelijk op te pakken. Je vindt het prettig werken in een team, maar zelfstandig werken kan je ook.

  • afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld richting Bouwkunde
  • je hebt ervaring met de calculatie van projecten gericht op bestaande bouw
  • ervaring is gewenst, maar ook een starter nodigen we van harte uit om te reageren
  • je hebt kennis en ervaring met relevante software, zoals Revit en IBIS-TRAD
  • je houdt van afwisseling in je werk
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Gert-Jan Voortman
Gert-Jan VoortmanCalculator
Vanuit de calculatie-afdeling in Rijssen heb ik veel overleg met onze collega in Pijnacker. Samen brainstormen en elkaar helpen zit in ons AKOR-DNA!
Wouter Simons
Wouter SimonsVestigingsleider
Vanuit AKOR Pijnacker werken we samen aan mooie projecten door heel Nederland. Dat zorgt voor mooie afwisseling in je werk!
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Samen met de calculator kijken we naar wat de beste mogelijkheden van bijvoorbeeld bouwmaterialen voor het project zijn.

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!