Junior Werkvoorbereider Vastgoedbeheer Retail (Rijssen)

Werk jij graag binnen een retail-omgeving?
Hou je van dynamiek en actie in je werk?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

 • een fulltime functie waarin ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen
 • je maakt onderdeel uit van een open, collegiaal en hecht team
 • werken binnen een groeiende organisatie die continu wil verbeteren
 • werken met nieuwe op maat gemaakte software-oplossingen
 • een hagelnieuw en modern kantoor
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw en Infra

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op: 0548 – 515 615, app naar 06 – 207 12 107 of solliciteer direct via: vacature@akor.nl

In de functie van Junior Werkvoorbereider Vastgoedbeheer Retail richt jij je op de coördinatie van de klussen die op je afkomen. Deze klussen zijn met name gericht op de retailsector. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Wij werken voor supermarkten, fastfoodketens, (grote) kledingwinkels en diverse andere retailconcepten in winkelcentra.

Samen met de Projectleider Vastgoedbeheer ga je met alle aanvragen aan de slag. Je stelt de aard en de omvang van de werkzaamheden vast en je stelt indien nodig een calculatie op. Vaak is het zo dat je direct kan beginnen met het opstarten van de werkzaamheden. Je zorgt daarbij voor een goede werkvoorbereiding en werkadministratie.

In de retailsector kunnen de werkzaamheden zich snel achter elkaar opvolgen. Je weet daarbij de opdrachtgever te begrijpen en komt met praktische oplossingen. Tijdens de werkzaamheden is er telkens ruimte om te sparren met het team en met je naaste collega’s om steeds weer voor de beste oplossing te gaan. Je overlegt met de planning welke monteurs ingepland kunnen worden en je zorgt voor een goede begeleiding van de uitvoering. Tijdens het proces coördineer je alle werkzaamheden; zo zorg je voor een optimale afstemming van beschikbaarheid van materialen, medewerkers en andere benodigdheden.

In deze functie ga je veel actie vinden! Er is veel dynamiek. Om dit goed te coördineren kan jij je goed verplaatsen in de opdrachtgever. Je begrijpt de prioriteiten en weet dit te vertalen naar een goede organisatie van de werkzaamheden. Met jouw communicatieve vaardigheden zit het dus wel goed! Ook hierin weet je snel te schakelen tussen contact met de klant en met je collega’s op locatie. Je bent hierin een verbinder, maar bovenal creatief en een vastbijter tot het probleem is opgelost voor de klant.

 • iemand die graag in zichzelf investeert en zich wil ontwikkelen tot allround werkvoorbereider
 • je hebt ervaring of affiniteit met bovengenoemde werkzaamheden
 • je hebt kennis van materialen en producten
 • je deinst niet terug voor veel dynamiek in je werkzaamheden
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Nathalie Visser
Nathalie VisserPlanner Vastgoedbeheer
Als planner voor onze service-activiteiten heb ik dagelijks contact met onze service-mannen. Samen zorgen we ervoor dat alle problemen van onze opdrachtgevers goed en zo snel mogelijk verholpen worden!
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Ik vind het mooi om als allround timmerman lekker te kunnen werken aan mooie projecten, om samen de klus te klaren!
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Onze opdrachtgevers zijn vaak retailers, waarbij het winkelplezier van de consument ontzettend belangrijk is! Kleine problemen moeten dan ook z.s.m. opgelost worden.

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!