Over AKOR
dát is de

Akor garantie.

Over AKOR

De “Aannemers Kombinatie Rijssen ‘AKOR’” is ruim 40 jaar geleden ontstaan uit drie kleine aannemers ‘om de hoek’. Sinds de jaren 70 zijn we op natuurlijk wijze uitgegroeid tot een aannemersbedrijf dat zich bewezen heeft in de bouwsector.

We bouwen op ervaring en visie om te zorgen voor de beste oplossing voor de klant. Op nuchtere wijze en rechtdoorzee zoeken we binnen en buiten AKOR de verbinding. Hierbij staan de menselijke waarde en onze (persoonlijke) overtuiging voorop, gebaseerd op gelijkwaardigheid en respect. Deze grondhouding zorgt ervoor dat we de relatie (met de klant) voorop zetten.

Tuurlijk zijn er verschillen tussen de vestigingen en de bouwplaatsen.

Maar er zijn 3 gemene delers, die als een rode draad iedereen binnen AKOR verbindt, of misschien wel kenmerkt.

Passie, Eigenaarschap en Betrouwbaarheid.

Dat zijn onze kernwaarden en daar voelen we ons allemaal thuis bij.

We maken uitdagende nieuwbouw-, verbouw-, en renovatieprojecten en beheren vastgoed. Ons doel is te streven naar hoogwaardige producten waarin we vanuit een oplossings- en klantgerichte houding onze opdrachtgevers bij al hun vraagstukken in binnen- en buitenland van dienst zijn.

Bovendien zijn we er van overtuigd dat we hiermee een brug slaan naar de toekomst door samen te werken aan markante oplossingen voor onze opdrachtgevers. We doen wat we beloven en dat doen we goed. Dit alles doen we op basis van relatie, vertrouwen en ondernemerschap.

dát is de

Akor garantie.

Onze cultuur

Waar blijkt dat dan uit?

Passie

We zijn gek van bouwen. Samen geven we wat nodig is. Dat zorgt voor originele ideeën en markante oplossingen. Bij ons zijn er geen gebaande paden maar bepaal je je eigen pad. Passie drijft jou. Het maakt dat je elke dag een beetje beter wilt. Bij AKOR kies je een avontuur wat past. Je passie kun je bij ons ten volle benutten, en daar helpen we je graag bij.

Eigenaarschap

We zijn aanpakkers. Als we iets nodig hebben, dan regelen we het. Bij AKOR krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij wilt dat het voor elkaar komt, elke dag opnieuw. Dat doe je samen met 250 collega's die voor je klaarstaan. Het werk is leuk, helemaal als het lukt. Successen, groot en klein, worden gevierd. Ook dat regelen we.

Betrouwbaarheid

We bouwen aan onze toekomst, met elkaar en onze relaties. De menselijke waarde staat voorop en we durven te vertrouwen op elkaar. Dat maakt ons loyaal naar werkgever, werknemer en ook naar onze klant. We doen wat we beloven en dat doen we graag goed. Daarvoor zijn we een familiebedrijf en een bedrijf met veel familie. We kijken naar je om.