Service-Timmerman (Pijnacker)

Ben jij in staat om afwisselende klantvragen
snel en effectief op te lossen?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • een vaste uitdagende functie bij een gedegen bouwbedrijf
  • werken in een team met bevlogen collega’s
  • mogelijkheid tot bijscholing en het volgen van cursussen
  • vrijheid en afwisseling in je functie
  • een mobiele telefoon, tablet en goed uitgeruste bus

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Lobke Nekkers (HR Manager) op: 0548 – 515 615, app naar 06 – 207 12 107 of solliciteer direct via: vacature@akor.nl

Je verricht onderhouds- en servicewerkzaamheden aan divers vastgoed. Denk daarbij aan winkelpanden, parkeergarages, appartementen of (vrijstaande) woningen. Dagelijks ga je op pad om de bonnen af te wikkelen, die je ontvangt via je tablet. Je werkzaamheden zijn zeer divers en dat is voor jou als vakkracht geen enkel probleem. Je vindt het leuk om in contact te zijn met mensen en te zorgen dat zij tevreden zijn met de werkzaamheden die jij hebt verricht. Je bent sociaal, gericht op samenwerken, communicatief vaardig en een specialist in jouw vakgebied.

Je adviseert jouw collega’s op kantoor, zowel voor opnames waarvan een calculatie gemaakt moet worden, als over de door jou uitgevoerde werkzaamheden. Jouw collega moet op jouw informatie kunnen vertrouwen om onze klant zo goed mogelijk te informeren.

  • je zoekt een vaste functie binnen een enthousiast en collegiaal team
  • een gezonde dosis enthousiasme
  • ervaring als allround timmerman
  • je denkt in mogelijkheden en weet praktische oplossingen te bedenken
  • je bent sociaal en kan met allerlei mensen omgaan
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Nathalie Visser
Nathalie VisserPlanner Vastgoedbeheer
Als planner voor onze service-activiteiten heb ik dagelijks contact met onze service-mannen. Samen zorgen we ervoor dat alle problemen van onze opdrachtgevers goed en zo snel mogelijk verholpen worden!
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Ik vind het mooi om als allround timmerman lekker te kunnen werken aan mooie projecten, om samen de klus te klaren!
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Onze opdrachtgevers zijn vaak retailers, waarbij het winkelplezier van de consument ontzettend belangrijk is! Kleine problemen moeten dan ook z.s.m. opgelost worden.

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!