Stagiair Planontwikkeling (Rijssen)

Wil jij het verschil maken in de bouw en
sta jij aan de basis van onze topprojecten?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • een interessante stage op het gebied van planontwikkeling
  • kennis opdoen op het gebied van duurzaamheid en alternatieve bouwmethodieken
  • meewerken in een enthousiast en bevlogen team
  • volop ruimte voor eigen ideeën en inbreng

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Lobke Nekkers (HR Manager) op 0548 – 515 615 of app naar 06 – 207 12 107. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie naar vacature@akor.nl.

Binnen onze afdeling Planontwikkeling zijn wij bezig met het ontwikkelen van een uniek concept. Dit is een duurzaam concept gericht op hoogbouw volledig in hout. Hierbij onderzoeken we alternatieve methoden voor energieopwekking en verwarming. Met de ontwikkeling van dit concept gaan wij diverse samenwerkingen aan.

Jij vindt duurzaamheid uitermate interessant! Je verdiept je graag in alternatieve methodes en weet dit praktisch te vertalen. Daarin is samenwerking essentieel. Wij werken met diverse partijen samen en ook jij vindt het leuk om jouw kennis en ideeën uit te wisselen met andere teamspelers/stagiaires. Daarnaast weet je verschillende onderdelen goed uit te zoeken en werk je planmatig en gestructureerd.

  • je volgt een HBO- of WO-opleiding richting Bouwkunde of soortgelijke richting
  • je hebt een gedreven en proactieve instelling
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Gert-Jan Voortman
Gert-Jan VoortmanCalculator
We onderzoeken van tevoren goed wat de kosten zijn van alternatieve methoden voor energieopwekking en verwarming, zodat er tijdens het project geen verrassingen komen.
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Binnen een bouwteam werk je veel met elkaar samen. Je deelt de verantwoordelijkheid voor de fases in de bouw.
Kim Waalewijn
Kim WaalewijnWerkvoorbereider
Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp in de bouw!

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!