Technisch administratief medewerker Retailprojecten m/v (fulltime)
Internationaal

Ben jij het organisatietalent dat zorgt dat de technische administratie op rolletjes loopt ?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou. Ben je een starter? Aarzel niet en reageer, hierin kunnen we diverse mogelijkheden bieden.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

Je komt werken in een ambitieus bedrijf, waarbij we het belangrijk vinden dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Bij ons maak je het verschil in techniek en dienstverlening; onze slogan is niet voor niets ‘Dat is de AKOR Garantie’

  • een mooie fulltime functie binnen een hecht team
  • o.a. een telefoon en laptop
  • volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • een groeiende organisatie met ambitie
  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, ook ten aanzien van reizen, overnachten en eventuele overuren

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op 0548 – 515 615 . Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie naar vacature@akor.nl.

Als Technisch Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratie van technische zaken rondom het bouwproces van onze Retailprojecten.
Je werkzaamheden bestaan uit het juist, tijdig en volledig vastleggen van administratieve en technische informatie. Dit alles conform de geldende procedures van een opdrachtgever als Primark. Voor een optimale ondersteuning werk je veel samen met de projectteams. Daarnaast onderhoud je contact met zowel in- als externe klanten, bel je relaties en leveranciers na en zorg je ervoor dat de documentatie gestructureerd wordt vastgelegd in een dossier. Jouw dienstverlenende instelling zit dan ook volledig in je DNA!

Als technisch administratief medewerker werk je zelfstandig en heb je oog voor processen en procedures. Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderingen. Daarnaast vragen we van jou:

  • Een afgeronde mbo-opleiding in een administratieve en/of technische richting;
  • Ervaring met het voeren van technische administraties;
  • Nauwkeurigheid, servicegerichtheid en stressbestendigheid
  • Flexibiliteit ten aanzien van reizen
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pre
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Gert-Jan Voortman
Gert-Jan VoortmanCalculator
Vanuit de calculatie-afdeling in Rijssen heb ik veel overleg met onze collega in Pijnacker. Samen brainstormen en elkaar helpen zit in ons AKOR-DNA!
Wouter Simons
Wouter SimonsVestigingsleider
Vanuit AKOR Pijnacker werken we samen aan mooie projecten door heel Nederland. Dat zorgt voor mooie afwisseling in je werk!

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!