Technisch planontwikkelaar m/v (Rijssen)

Ben jij die pro-actieve technische spil die warmloopt voor complexe en uitdagende projecten?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

 • een zeer uitdagende en afwisselende functie in een open, collegiaal en hecht team
 • ruimte om mee te denken in procedures en werkwijzen
 • een werkomgeving waarin jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt
 • goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op: 0548 – 515 615, app naar 06 – 207 12 107 of solliciteer direct via: vacature@akor.nl

Je bent verantwoordelijk en actief in de ontwerp, tender- en voorbereidingsfase van mooie en uitdagende projecten binnen de woning, retail- en utiliteitsbouw. Een goede voorbereiding en planning is waar jij voor staat en in combinatie met jouw uitgebreide kennis resulteert dit in een perfecte uitwerking van het project. Je draagt zorg voor de engineering en voorbereiding door in het voortraject alle verschillende werkzaamheden op elkaar af te stemmen. Je visualiseert het gehele bouwproces, controleert of de bouwplaatsinrichting effectief en logistiek haalbaar is en bespreekt deze zaken met de opdrachtgever. Jij bent het aanspreekpunt als het gaat over technische uitwerking door het kiezen van de juiste bouwmethodieken, kwaliteit, planning, voortgang en haalbaarheid. Daarnaast voer jij overleg met interne en externe belanghebbenden en waarborg jij te allen tijde de voortgang en kwaliteit.
  Jij hebt graag de touwtjes in handen en voelt je zeer verantwoordelijk om het project tot een gunstig resultaat te brengen. Je bent stressbestendig, besluitvaardig en werkt gestructureerd en resultaatgericht om samen met je team de gestelde doelen te behalen. Daarnaast:

 • beschik jij over ruime werkervaring in een soortgelijke functie
 • heb jij een sterk analytisch vermogen en kun je abstract denken
 • ben jij in het bezit van een HBO diploma bouwkunde/ bouwtechnische bedrijfskunde
 • heb jij ervaring in het voortraject van complexe projecten
 • is jouw kennis van bouwprocessen en methodes up-to-date
 • heb jij goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Rudy Notkamp
Rudy NotkampWerkvoorbereider
Je bouwt een project natuurlijk met elkaar. Als werkvoorbereider probeer ik dan ook alles goed en op tijd voor te bereiden, zodat de mensen op de bouwplaats prettig kunnen werken!
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Op de bouwplaats werken we als team heel nauw samen. Het werk moet goed en serieus gebeuren, maar ik vind het ook belangrijk om in een goede sfeer met mijn collega’s om te gaan.
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Ik vind het mooi om als allround timmerman lekker te kunnen werken aan mooie projecten, om samen de klus te klaren!

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij AKOR werken!