Werkplaatstimmerman m/v (Rijssen)

Ben jij een werkplaatstimmerman die houdt van vakmanschap?
Wil jij vanuit jouw specialisme meewerken aan de realisatie van toonaangevende projecten?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • een fulltime functie in de werkplaats
  • je maakt onderdeel uit van een open, collegiaal en hecht team
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op: 0548 – 515 615, app naar 06 – 207 12 107 of solliciteer direct via: vacature@akor.nl

Als werkplaatstimmerman werk je mee aan de productie van kozijnen, ramen, deuren en HSB-elementen. Als vakman weet jij wat jou te doen staat! De aanvragen voor de productie komen binnen via de interne klant van de AKOR-vestigingen in Rijssen, Nijverdal en Pijnacker. Samen met de voorman bepaal jij wat er gemaakt moet worden en wat de productiecriteria zijn. Vervolgens ga je met de tekening/informatie aan de slag.

Je bent in staat om met verschillende machines, gereedschappen en materialen te werken. Zo weet je hoe houtbewerkingsmachines in te stellen voor de productie van kozijnen, ramen en deuren. We gaan echt voor kwaliteit, dus als vakman weet jij ook kwaliteit te produceren. Daarnaast word je ook ingezet om kleine bestellingen te vervaardigen. Tevens verricht je alle voorkomende werkzaamheden in de timmerfabriek. Daarin ben je echt een teamplayer. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat er netjes gewerkt wordt, productief gewerkt wordt en bestellingen tijdig en op een juiste manier getransporteerd kunnen worden. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie!

  • je hebt ervaring als timmerman en bent daarvoor ook opgeleid
  • relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pre
  • je kan zelfstandig werken maar ook in teamverband
  • je hebt oog voor kwaliteit en detail
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Rudy Notkamp
Rudy NotkampWerkvoorbereider
Je bouwt een project met elkaar, vanuit alle disciplines samen.
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Ik vind het mooi om als timmerman samen de klus te klaren!
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Het ingeplande werk moet goed en serieus gebeuren, maar ik vind het ook belangrijk om in een goede sfeer met mijn collega’s om te gaan.

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!