Werkvoorbereider Retailprojecten m/v (fulltime)
Internationaal

Ben jij als werkvoorbereider toe aan de volgende stap ? Wil jij een unieke prestatie leveren en bijdragen aan toonaangevende projecten?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou. Ben je een starter? Aarzel niet en reageer, hierin kunnen we diverse mogelijkheden bieden.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • leuk en uitdagend werk voor toonaangevende opdrachtgevers
  • o.a. een telefoon en laptop
  • kansen om je te ontwikkelen richting de functie van projectleider
  • een vaste positie binnen ons bouwteam
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden inzake reizen, overnachten en overuren

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op 0548 – 515 615 . Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie naar vacature@akor.nl.

Binnen ons team van Retail projecten hebben we een unieke kans voor een gedreven werkvoorbereider. In deze functie werk je intensief samen met een groep enthousiaste collega’s. Samen weten jullie het beste uit jezelf te halen.

In de functie van werkvoorbereider Retail ben je onder andere betrokken bij bouwprojecten van onze opdrachtgever Primark. Dat betekent dat je ook bereid moet zijn om tijdelijk in het buitenland (België/ Duitsland/ Frankrijk) te werken. Als werkvoorbereider weet jij goed het overzicht te behouden over alle bouwprocessen. Je bent nauw betrokken bij elke fase van het bouwproject. Vraagstukken weet je snel te doorzien en je komt met praktische ideeën en oplossingen. Communicatief ben je sterk, ook in de Engelse taal.

  • Afgeronde opleiding richting HBO bouwkunde of een soortgelijke richting
  • Flexibel en bereid om in het buitenland te werken
  • Je wilt investeren in je toekomst
  • Je beheerst de Engelse taal in zowel woord als geschrift
  • Kennis van de Franse of Duitse taal is een pre
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Gert-Jan Voortman
Gert-Jan VoortmanCalculator
Vanuit de calculatie-afdeling in Rijssen heb ik veel overleg met onze collega in Pijnacker. Samen brainstormen en elkaar helpen zit in ons AKOR-DNA!
Wouter Simons
Wouter SimonsVestigingsleider
Vanuit AKOR Pijnacker werken we samen aan mooie projecten door heel Nederland. Dat zorgt voor mooie afwisseling in je werk!

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!