Senior Werkvoorbereider (Rijssen)

Wil jij samen met ons werken voor grote opdrachtgevers?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • een mooie fulltime functie als senior werkvoorbereider binnen een hecht team – standplaats Rijssen
  • volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • een groeiende organisatie met ambitie
  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op: 0548 – 515 615, app naar 06 – 207 12 107 of solliciteer direct via: vacature@akor.nl

Je bijt je vast in onze afwisselende bouwprojecten. We werken aan diverse grote en kleine utiliteitsprojecten, gericht op transformatie en renovatie. Samen met een ambitieus team zorg je voor de juiste werkwijze en een mooi eindresultaat. Je deinst niet terug voor complexe situaties maar zet je kennis maximaal in. Je stuurt collega’s aan, zorgt dat de voorbereidingsplannen voor elkaar zijn en dat deze ook goed uitgevoerd kunnen worden. Je zit dicht op het project en weet alles goed te organiseren, samen met onderaannemers en leveranciers.

Je werkt in een projectteam met een projectleider, één of meerdere werkvoorbereiders en uitvoerder(s). In het werkvoorbereidersteam overleg je en wissel je kennis met elkaar uit. We werken door het hele land, en je bent ook meerdere dagen per week werkzaam op de projectlocatie.

  • een afgeronde opleiding Bouwkunde
  • meerdere jaren werkervaring binnen soortgelijke bouwprojecten
  • je bent communicatief sterk en kan goed samenwerken,
  • je bent organisatorisch sterk en weet prioriteiten te stellen
  • je helpt je collega-werkvoorbereiders graag door het delen van je kennis
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Rudy Notkamp
Rudy NotkampWerkvoorbereider
Je bouwt een project natuurlijk met elkaar. Als werkvoorbereider probeer ik dan ook alles goed en op tijd voor te bereiden, zodat de mensen op de bouwplaats prettig kunnen werken!
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Op de bouwplaats werken we als team heel nauw samen. Het werk moet goed en serieus gebeuren, maar ik vind het ook belangrijk om in een goede sfeer met mijn collega’s om te gaan.
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Ik vind het mooi om als allround timmerman lekker te kunnen werken aan mooie projecten, om samen de klus te klaren!

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!