Werkvoorbereider (Rijssen)

Wil jij het verschil maken in de bouw en
sta jij aan de basis van onze topprojecten?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • een vaste en afwisselende functie binnen een enthousiast bouwteam
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een telefoon en laptop
  • werken in een persoonlijke organisatie waar je gezien wordt
  • ruimte om je eigen keuzes te maken en jezelf te ontwikkelen

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Lobke Nekkers (HR Manager) op 0548 – 515 615 of app naar 06 – 207 12 107. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie naar vacature@akor.nl.

Jij bent een onmisbare schakel in ons bouwteam. Met jouw kennis en expertise zorg je ervoor dat onze mensen op de bouw aan de slag kunnen. Geen dag zal hetzelfde zijn. Je krijgt volop de ruimte om het project succesvol te laten verlopen. Past de pet van ‘uitvinder’ jou goed? Dan zit je helemaal op je plek! Je durft breed te denken en je bent innovatiegericht.

Je bereidt de werkzaamheden voor en zorgt in overleg met de projectleider voor een goede planning. Je werkt onderdelen uit en neemt verantwoordelijkheid voor het bouwproces. Je communiceert helder en stemt alles op elkaar af. Waar nodig werk je details uit. Je controleert werktekeningen en past deze waar nodig aan. Je verzamelt benodigde documenten en vergunningen.

  • je hebt een afgeronde opleiding richting Bouwkunde of een soortgelijke richting
  • je hebt affiniteit met werkvoorbereiding en bent bekend met soortgelijke projecten
  • je bent geïnteresseerd in de nieuwste technieken op het gebied van 3D-analyses en je hebt bij voorkeur ervaring met BIM en Revit
  • je durft je te profileren als unieke werkvoorbereider binnen AKOR
  • je staat open voor ontwikkeling binnen je vakgebied en weet deze te vertalen binnen de organisatie
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Binnen een project werk je heel veel samen met de werkvoorbereider. Je deelt de verantwoordelijkheid voor de fases in de bouw.
Gert-Jan Voortman
Gert-Jan VoortmanCalculator
Vooruit calculeren wat alles kost is heel belangrijk. Tijdens het project blijft overleg nodig om de kosten te blijven monitoren.
Kim Waalewijn
Kim WaalewijnWerkvoorbereider
Als werkvoorbereider werk ik heel nauw samen met de projectleider en uitvoerder. Er is veel overleg tussen ons en we kunnen op elkaar vertrouwen.

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!