Werkvoorbereider Vastgoedbeheer (Soesterberg)

Zit coördineren van vastgoedonderhoud in jouw bloed?
Ben jij degene die alle puzzelstukjes op
een efficiënte manier in elkaar laat vallen?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

 • geen dag is hetzelfde! Een zeer veelzijdige functie waarbij jij de touwtjes in handen hebt
 • een fulltime functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. scholing en training
 • onderdeel uitmaken van een open, collegiaal en hecht team
 • werken binnen een groeiende organisatie die continu wil verbeteren
 • werken met op-maat-gemaakte softwareoplossingen
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op: 0548 – 515 615, app naar 06 – 207 12 107 of solliciteer direct via: vacature@akor.nl

Als Werkvoorbereider Vastgoedbeheer bijt jij je dagelijks vast in de klussen die op je af komen. Dit zijn vaak kleine, maar ook grotere klussen voor onze opdrachtgevers in de retail-sector. Dit doe je samen met een hecht en enthousiast team waar je op kan bouwen!

Via jouw collega op de frontoffice komen de aanvragen binnen waarna jij ermee aan de slag gaat. Je stelt de aard en de omvang van de werkzaamheden vast en je maakt indien nodig een calculatie. In veel voorkomende gevallen kunnen de werkzaamheden direct worden opgepakt. Je zorgt daarbij voor een goede werkvoorbereiding en werkadministratie. Tijdens de werkzaamheden is er telkens ruimte om te sparren met het team en met je naaste collega’s om steeds weer voor de beste oplossing te kunnen gaan. Zodra je deze hebt gevonden zorg je in overleg met de frontoffice ervoor dat de vastgoedmedewerkers worden ingepland en vervolgens is het aan jou om de uitvoering te begeleiden. Gedurende het proces coördineer jij alle werkzaamheden; zo zorg je voor een optimale afstemming van beschikbaarheid van materialen, medewerkers en andere benodigdheden.

In deze functie van Werkvoorbereider Vastgoedbeheer houd je van actie! Er is veel dynamiek en je beschikt over goede organisatorische vaardigheden om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Je weet veel verschillende klussen naast elkaar af te ronden en kan op een goede manier prioriteiten stellen. Ook met jouw communicatieve vaardigheden zit het goed. Je weet snel te schakelen tussen contact met de klant en met je collega’s op locatie. Je bent hierin een verbinder en spin in het web, maar bovenal creatief en een vastbijter tot het probleem voor de klant is opgelost.

 • een enthousiasteling die passie heeft voor vastgoedbeheer
 • een afgeronde opleiding richting mbo/hbo Bouwkunde of soortgelijke richting
 • kennis van de materie en het soort werkzaamheden die je gaat verrichten
 • je hebt een proactieve houding en weet dit over te dragen aan het team
 • je deinst niet terug voor veel dynamiek in je werkzaamheden
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Rudy Notkamp
Rudy NotkampWerkvoorbereider
Als werkvoorbereider probeer ik alles goed en op tijd voor te bereiden, zodat de klus zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden!
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Als team werken we heel nauw samen. Het werk moet goed en serieus gebeuren, maar ik vind het ook belangrijk om in een goede sfeer met mijn collega’s om te gaan.
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Ik vind het mooi om als allround timmerman lekker te kunnen werken aan kleine en grote klussen voor onderhoud aan de gebouwen.

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!