Projectleider (Rijssen)

Ben jij dé projectleider voor spraakmakende transformatieprojecten?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

 • een fulltime functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • je maakt onderdeel uit van een open, collegiaal en hecht team
 • je wordt opgenomen binnen de AKOR-familie, een cultuur van collegiale, nuchtere en bevlogen mensen
 • werken binnen een groeiende organisatie die continu wil verbeteren
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op: 0548 – 515 615, app naar 06 – 207 12 107 of solliciteer direct via: vacature@akor.nl

Jij weet wat jouw te doen staat om een bouwproject, met een omvang tussen 15mio en 25mio, succesvol te realiseren. Jij neemt verantwoordelijkheid om samen met het team, het project soepel te laten verlopen. Je bent een sturende en coachende kracht binnen het team. Je enthousiasmeert collega’s en stuurt aan op een goede planning. Bovendien weet je ook de rust te bewaren binnen het team.

Met jouw ervaring deins je niet terug voor complexe projecten. Met jouw bouwkundige kennis en ervaring weet je het overzicht te bewaren en schakel je makkelijk tussen diverse stakeholders. Je stelt een planning op met bijbehorend budget. Deze bewaak je gedurende het hele project. Je bepaalt de inkoopstrategie en signaleert tijdig knelpunten en capaciteitsproblemen. Zo nodig stuur je hier op bij en communiceer je dit met de opdrachtgever. Je zit bouwvergaderingen voor en voert overleg met de directie. Kortom, je bent van A tot Z betrokken bij het project en jouw projectteam.

Om een aanvulling te zijn binnen ons team beschik je over meerdere jaren werkervaring met soortgelijke bouwprojecten. Onze bouwprojecten bevinden zich door heel Nederland. Daarbij zal je zelf ook minimaal 1 à 2 dagen per week op de bouwlocatie zijn. Je maakt onderdeel uit van het projectleidersteam en weet daarin ook actief bij te dragen door middel van kennisdeling. Qua software maken wij gebruik van Revit, Asta Project, Ibistrad en AFAS.

 • een afgeronde HBO-opleiding richting bouwkunde of soortgelijke richting
 • meerdere jaren ervaring als projectleider met bouwprojecten gericht op bestaande bouw en/of nieuwbouw
 • je bent een enthousiasteling die het team goed kan aansturen
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift
 • je denkt actief mee binnen je projectteam en bent in staat om je kennis te delen
 • ervaring met werken uitgevoerd door middel van BIM (Revit) is een pre
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Op de bouwplaats werken we als team heel nauw samen. Het werk moet goed en serieus gebeuren, maar ik vind het ook belangrijk om in een goede sfeer met mijn collega’s om te gaan.
Rudy Notkamp
Rudy NotkampWerkvoorbereider
Je bouwt een project natuurlijk met elkaar. Als werkvoorbereider probeer ik dan ook alles goed en op tijd voor te bereiden, zodat de mensen op de bouwplaats prettig kunnen werken!
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Ik vind het mooi om als allround timmerman lekker te kunnen werken aan mooie projecten, om samen de klus te klaren!

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!