Projectleider (Pijnacker)

Dit is een subtitel

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

Het team in Rijssen is jong en sportief. Bij ons vind je veel verschillende soorten bouwprojecten, ook in het buitenland, dus het werk is afwisselend. Geen standaardwerk, maar kwalitatief hoogwaardige projecten. Houd je van uitdaging en het bedenken van slimme oplossingen? Werk je graag aan unieke bouwprojecten en houd je van afwisseling?

Lees dan verder!

 • een vaste en afwisselende functie als werkvoorbereider binnen een enthousiast en hecht bouwteam – standplaats Pijnacker.
 • een telefoon en laptop van de zaak
 • werken in een persoonlijke organisatie waar je gezien wordt
 • ruimte om je eigen keuzes te maken
 • doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
 • cursussen en opleidingen

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Wouter Simons (bedrijfsleider) op: 015 – 361 53 00 of solliciteer direct via: w.simons@akor-pijnacker.nl.

Je zorgt ervoor dat onze mensen op de bouw aan de slag kunnen, door hen voor te bereiden en te begeleiden in samenwerking met de projectleider en uitvoerder. Hierbij hoort het uitwerken van werkzaamheden en materiaalbehoeften, het controleren en aanpassen van de werktekeningen en het verzamelen van de benodigde documentatie of vergunningen.

Ook ben je bezig met het maken en aanpassen van bouw- en detailleringstekeningen. Je zorgt voor de beschikbaarheid van de benodigde materialen en signaleert het wanneer er afwijkingen van de planningen en activiteiten zijn. Je zoekt oplossingen en werkt deze uit voor de uitvoering. Je werkt samen met de uitvoerder en projectleider en je doet mee aan de werk- en teamoverleggen. Je werkt zowel op de bouw als op kantoor.

 • een afgeronde opleiding richting Bouwkunde of vergelijkbaar, of meerdere jaren ervaring als werkvoorbereider
 • je bent geïnteresseerd in de nieuwste technieken op het gebied van 3D analyses
 • je hebt ervaring met Autocad en Revit
 • je durft je te profileren als unieke werkvoorbereider binnen ons bedrijf
 • je staat open voor ontwikkeling op je vakgebied en je wilt graag doorgroeien
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Rudy Notkamp
Rudy NotkampWerkvoorbereider
Je bouwt een project natuurlijk met elkaar. Als werkvoorbereider probeer ik dan ook alles goed en op tijd voor te bereiden, zodat de mensen op de bouwplaats prettig kunnen werken!
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Op de bouwplaats werken we als team heel nauw samen. Het werk moet goed en serieus gebeuren, maar ik vind het ook belangrijk om in een goede sfeer met mijn collega’s om te gaan.
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Ik vind het mooi om als allround timmerman lekker te kunnen werken aan mooie projecten, om samen de klus te klaren!
“Werken aan mooie bouwprojecten

in een team van vakmensen.”

dát is de

 

Akor garantie.

Voor welke  opdrachtgevers kom je o.a. te werken?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!