Werkplekbeheerder/ applicatiebeheerder m/v

Ben jij die praktisch ingestelde ICT’ er die verantwoordelijkheid durft te nemen en denkt in oplossingen?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • een vaste en afwisselende functie als werkplekbeheerder/ applicatiebeheerder
  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • een mobiele telefoon en laptop
  • opleidingsmogelijkheden

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op: 0548 – 515 615, app naar 06 – 207 12 107 of solliciteer direct via: vacature@akor.nl

Als werkplekbeheerder/applicatiebeheerder houd je je bezig met het onderhouden van hardware en software. Hieronder valt ook het onderhoud en de ontwikkeling van het ERP-systeem AFAS en de volledige personeels- financiële en projectadministratie. Daarnaast ondersteun je de inrichting van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in AFAS.

In je functie ben je eerste aanspreekpunt voor vragen vanuit de organisatie en ondersteun jij gebruikers bij het werken met AFAS. Je bent verantwoordelijk voor circa 170 werkplekken door het hele land. Hierbij houd je je voornamelijk bezig met werkstations, randapparatuur en software. Je installeert en configureert deze voor de eindgebruiker en richt laptops, tablets en mobiele telefoons in, die vervolgens door de afdeling beheerd worden. Het doel is altijd dat je ervoor zorgdraagt dat elke collega ongestoord kan werken en dat problemen direct worden opgelost. Daarnaast ben jij voor je collega’s de aangewezen persoon die wensen vertaalt in oplossingen.

  • Je bent enthousiast, praktisch ingesteld en in staat zelfstandig oplossingen te bedenken
  • Je bent sociaal en communicatief sterk
  • Je bent nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk voor je werk
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B
  • Je hebt kennis van active directory rechten en groepen en netwerkkennis (patchmanagement)
  • kennis van AFAS is een pre
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Nathalie Visser
Nathalie VisserPlanner Vastgoedbeheer
Als planner voor onze service-activiteiten heb ik dagelijks contact met onze service-mannen. Samen zorgen we ervoor dat alle problemen van onze opdrachtgevers goed en zo snel mogelijk verholpen worden!
Linda Winkel
Linda WinkelJunior Projectleider
Onze opdrachtgevers zijn vaak retailers, waarbij het winkelplezier van de consument ontzettend belangrijk is! Kleine problemen moeten dan ook z.s.m. opgelost worden.
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Ik vind het mooi om als allround timmerman lekker te kunnen werken aan mooie projecten, om samen de klus te klaren!

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!