Werkvoorbereider (Pijnacker)

Wil jij samen met ons werken voor bijzondere opdrachtgevers?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

  • een vaste en afwisselende functie als werkvoorbereider binnen een enthousiast en hecht bouwteam – standplaats Pijnacker
  • een telefoon en laptop van de zaak
  • werken in een persoonlijke organisatie waar je gezien wordt
  • ruimte om je eigen keuzes te maken
  • doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op 0548 – 515 615 of app naar 06 – 207 12 107. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie naar vacature@akor.nl.

Je zorgt ervoor dat onze mensen op de bouw aan de slag kunnen. Je bereidt hen voor en begeleidt de bouw samen met de projectleider en uitvoerder. Je bekijkt welke werkzaamheden en materialen nodig zijn. Je controleert de werktekeningen, past ze waar nodig aan en verzamelt de benodigde documentatie of vergunningen.

  • een afgeronde opleiding richting Bouwkunde of vergelijkbaar, of meerdere jaren ervaring als werkvoorbereider
  • je bent geïnteresseerd in de nieuwste technieken op het gebied van 3D-analyses
  • je hebt ervaring met Autocad en Revit
  • je durft je te profileren als unieke werkvoorbereider binnen ons bedrijf
  • je staat open voor ontwikkeling op je vakgebied en je wilt graag doorgroeien
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Gert-Jan Voortman
Gert-Jan VoortmanCalculator
Vooruit calculeren wat alles kost is heel belangrijk. Tijdens het project blijft overleg nodig om de kosten te blijven monitoren.
Wouter Simons
Wouter SimonsVestigingsleider
Vanuit AKOR Pijnacker werken we samen aan projecten door het hele land. Dat betekent in de praktijk veel afwisseling in je werkweek!
Kim Waalewijn
Kim WaalewijnWerkvoorbereider
Als werkvoorbereider werk ik heel nauw samen met de projectleider en uitvoerder. Er is veel overleg tussen ons en we kunnen op elkaar vertrouwen.

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!