Werkvoorbereider wonen m/v (Nijverdal)

Ben jij een allround werkvoorbereider kleinbouw?
En hou jij ervan om alle touwtjes in handen te hebben?

 

Waarom zijn we op zoek naar jou?

WELKOM IN ONS TEAM!

We zoeken enthousiaste collega’s die goed binnen ons team passen. Daarom vertellen we iets over onszelf en misschien pas jij daar uitstekend bij. Dan horen we graag meer over jou.

Bij AKOR is het normaal dat we elkaar helpen, we gaan collegiaal met elkaar om. We letten op elkaar en we kennen elkaar. Je gaat niet op in de massa, en je krijgt kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen. Daar houden we van. Ons bedrijf is financieel stabiel, professioneel, en we hebben veilige & goede arbeidsomstandigheden.

 • werken aan bouwprojecten gericht op (particuliere) woningbouw
 • een functie waarin jij volledige vrijheid krijgt om je werk te organiseren
 • de kans om je te ontwikkelen binnen de organisatie
 • samenwerken in een hecht en betrokken team waarin jouw visie gewaardeerd wordt
 • goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een telefoon en laptop

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Jolande Voortman (recruiter) op 0548 – 515 615 of app naar 06 – 207 12 107. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie naar vacature@akor.nl.

Als werkvoorbereider wonen ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten. Je plant het project en verzorgt de  gehele voorbereiding op het gebied van (kleinschalige) woningbouw, waaronder aan- en verbouwingen.

Samen met je collega’s vorm je een hecht bouwteam. Je vindt het leuk om in contact te zijn met verschillende partijen en je neemt graag de leiding. Door jouw gestructureerde manier van werken weet je snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Zo zorg jij voor een accurate en tijdige uitvoering van de planning. Je bewaakt de voortgang op de bouw en ziet er op toe dat materialen en materieel tijdig op de bouwplaats aanwezig zijn. Bovendien zie je er op toe dat de kosten binnen de calculatie blijven. Kortom, jij hebt de touwtjes in handen bij elk bouwproject.

 • je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Bouwkunde of soortgelijke richting
 • jouw hart ligt bij de bouw van woningen
 • je weet op efficiënte wijze meerdere projecten te draaien
 • je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en durft het voortouw te nemen
 • je bent klantgericht
 • je kan goed plannen en organiseren
Ja, ik wil graag bij AKOR werken!

Ons verhaal

Je ziet het, in korte tijd is er veel gebeurd. Daarom zoeken we jou!

Ontmoet een aantal van je toekomstige collega’s

Arjan Ligtenberg
Arjan LigtenbergVestigingsleider
Vanuit onze vestiging aan de Fuutweg werken we samen aan de projecten voor AKOR Nijverdal. Dat betekent in de praktijk veel afwisseling in je werkweek!
Gert-Jan Voortman
Gert-Jan VoortmanCalculator
Vooruit calculeren wat alles kost is heel belangrijk. Tijdens het project blijft overleg nodig om de kosten te blijven monitoren.
Johnny ter Harmsel
Johnny ter HarmselTimmerman
Als timmerman voer ik de dingen uit die de werkvoorbereider heeft ingepland. Er is vaak overleg tussen ons en we kunnen van elkaar op aan.

“Werken in een jong, dynamisch en groeiend team voor mooie opdrachtgevers door heel Nederland én zelfs daar buiten. Bekijk onze vacatures en word onderdeel van het team!”

Voor welke  opdrachtgevers werk je?

Enthousiast?

Ja, ik kom graag bij Akor werken!